Adaptacija kopalnice

Adaptacija kopalnice ali obnova kopalnice je  zahteven projekt, ki ga je potrebno dobro načrtovati, da je kopalnica na koncu funkcionalna. Adaptacija kopalnice se začne z izbiro pravega izvajalca. Kontaktirajte nas za brezplačno ponudbo.

Adaptacija kopalnic je dejavnost, s katero se v podjetju Keramičarstvo Aleja Stil ukvarjamo že mnogo let, zato vam lahko ponudimo kakovost in izkušnje, ki jih marsikateri konkurent ne premore.

Prenovo vaše kopalnice lahko brez problema prepustite strokovnjakom, kakršni smo našem podjetju – adaptacija kopalnic kopalnic nam ni tuja, zato lahko delamo skoraj povsem samostojno, vaša naloga pa je, da se na prenovo dodobra pripravite. In kaj lahko storite, da boste z rezultatom kar najbolj zadovoljni?

Oglejte si nekaj naših dosedanjih projektov

« of 2 »

Določite vsoto denarja, ki ste jo pripravljeni vložiti

Obnova kopalnice je projekt, ki poleg ostalih stvari zahteva tudi določeno vsoto denarja. Za prenovo kopalnice vam nikakor ni treba zapraviti ogromnih količin denarja, vendar je pametno, da pred začetkom projekta dobro premislite, koliko ste pripravljeni vložiti v novo kopalnico, saj boste v skladu s tem podatkom lahko kasneje izbrali materiale, opremo in podjetje, ki vam bo pomagalo pri prenovi. Obnova kopalnic seveda nikakor ni projekt, ki ga je nujno izpeljati v enem kosu, zato lahko temu primerno razporedite tudi sredstva, ki jih imate na voljo; ta mesec položite ploščice, naslednji mesec menjate tuškabino … Vendar vselej poskrbite, da boste imeli na voljo vsaj eno stranišče in vsaj en kraj, kjer se lahko umijete.

Pošljite nam povpraševanje za obnovo vaše kopalnice.

  Strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

  Odločite se, kakšen videz kopalnice želite

  Zdaj, ko ste določili, koliko denarja imate na voljo za obnovo kopalnice, se lahko odpravite v specializirane prodajalne ali na splet, si ogledate opremo in si izberete, kaj želite imeti v svoji novi kopalnici. Morda vas bolj navdušuje starinski videz, ste privrženci provansalskega sloga ali pa je vaš slog strogo moderen ali pa si želite v svoji kopalnici živahno, pisano kombinacijo starega in novega. Vse je mogoče, le pred začetkom prenove dobro premislite in si oglejte različno opremo.

  prenova kopalnicePremislite, kje boste namestili luči in ventilacijo

  Kopalnica je kraj, kjer potrebujemo močno svetlobo, še posebej, ker se tam ličimo, si umivamo zobe in se brijemo, to vse pa so opravila, za katera potrebujemo svetlobo, saj jih sicer ne moremo opraviti tako, kot je treba. Večina ljudi ima zato luč nameščeno nad ogledalom, kar pa ni primerna rešitev. Luč, ki nas osvetljuje od zgoraj ali od spodaj, namreč meče močno svetlobo na čelo ali na brado, na ostale dele obraza pa vrže senco. Najboljša možnost je, da na vsako stran približno v višini oči namestite eno svetilko, saj tako na obrazu ne boste imeli senc in boste natančno videli, kaj počnete. Dobro je tudi, da v kopalnici uporabljate vir svetlobe, katerega intenzivnost lahko regulirate, saj bo zjutraj veliko prijetneje stopiti v kopalnico, če bo svetloba tam mehka in ne zelo močna.

  Element, ki ga mora imeti prav vsaka kopalnica, pa je tudi dober prezračevalni sistem, in sicer iz dveh razlogov: kopalnica je zelo vlažen prostor, saj se tam tuširamo, kopamo in tako naprej in brez primernega sistema za prezračevanje prostora bi se tam kaj kmalu začela kopičiti vlaga in nabirati plesen, ki ni samo zelo neestetska na pogled, temveč ob vdihavanju lahko celo resno poškoduje dihalni sistem. Drugi razlog je očiten: če v kopalnici nimate okna, ki bi ga lahko odprli, se lahko v njej zadržujejo neprijetne vonjave.

  Adaptacija kopalnice je odlična priložnost, da popravite morebitne napake v razsvetljavi in v kopalnico namestite ventilator, če ga še nimate. Najbolje je, da sta stikali za luč in ventilator ločeni, saj verjetno ne želite, da bi se ventilator prižgal vsakič, ko si v kopalnici umivate roke, se tuširate ali ličite, saj to po nepotrebnem porablja električno energijo.

  Premislite, kaj boste uporabljali namesto kopalnice

  V času, ko bo pri vas potekala obnova kopalnice, boste verjetno vsaj začasno ostali brez pomembnih elementov, kot so stranišče, kopalna kad in kabina za tuširanje. Najbolje je, da prenovo zato načrtujete vnaprej. Če se dobro razumete s sosedi, se dogovorite, da boste v času prenove na stranišče in pod tuš hodili kar h njim. Ena možnost je tudi ta, da se začasno, dokler ni prenova kopalnice končana, preselite k sorodnikom in v svoj dom hodite zgolj nadzorovat prenovo.

  Premislite, koga boste najeli za pomoč pri prenovi

  Adaptacija kopalnic je opravilo, ki zaradi električne in vodovodne napeljave zahteva visoko usposobljenega strokovnjaka, zato se dodobra pozanimajte, katera podjetja imajo zaposlene, ki so dovolj sposobni in izkušeni, da vam bodo kopalnico prenovili tako, kot je treba. Pri podjetju Keramičarstvo Aleja Stil se lahko pohvalimo z večletnimi izkušnjami in mnogimi zadovoljnimi strankami. Vašo kopalnico bomo spremenili v oazo miru in zadovoljstva, v kateri se boste zjutraj lahko v miru pripravili na delo, zvečer pa uživali v sproščujoči kopeli.

  Prenova kopalnice ni tak bav bav, kot se morda zdi, le natanko morate vedeti, kaj želite in poskrbeti, da se vaše želje ujemajo s sredstvi, ki jih imate na voljo. Za odlično opravljeno storitev se lahko zanesete na nas. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali izpolniti vse vaše želje.

  Želite obnoviti svojo kopalnico? Pridobite brezplačno ponudbo.

  Adaptacija kopalnice je zahteven projekt, ki ga lahko s pomočjo prave ekipe izpeljete kvalitetno. Ekipa Kerastop vam bo na tej poti pomagala. Kontaktirajte nas in pridobite ponudbo za prenovo vaše kopalnice.