Polaganje vinila na klik

Polaganje vinila na klik postaja pogosta izbira vseh, ki si želijo moderen izgled talne obloge. Lahko se odločite za polaganje vinila na klik v različnih barvah in imitacijah.

Zadnje čase postajajo vinilne talne obloge zelo pogosta izbira pri opremljanju modernih poslovnih prostorov ter hiš in stanovanj. Polaganje vinila je namreč hitro in dokaj preprosto, sam material pa je tudi zelo vzdržljiv ter vodoodporen, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. S tega razloga smo se tudi v podjetju Kerastop odločili, da našim strankam ponudimo polaganje vinila različnih tipov. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj informacij o vinilnih talnih oblogaj ter o samem polaganju vinila.

Različne barve in vzorci za vsak okus

Kot verjetno že veste lahko vinilno talno oblogo dobite v različnih barvah, z različnimi vzorci in celo v različnih imitacijah. Najbolj pogoste so imitacije lesa saj tako dosežemo izgled domačnosti. Sam material lahko v različnih trgovinah naročite tudi sami in se nato odločite samo za storitev polaganja.

V kolikor pa želite v vaš dom položiti preverjen vinil vrhunske kakovosti, ki je trpežen in dolgo obstojen ter ima garancijo predlagamo, da ga ob naročilu storitve izberete iz naše ponudbe.polaganje vinila na klik

Prednosti vinilne talne obloge:

 • Vinilne talne obloge so zelo nezahtevne za vzdrževanje. Ob pravilnem vzdrževanju bodo ohranile svoj izgled tudi preko 20 let.
 • Vinil je vodoodporen kar zagotavlja, da lahko v primeru, da se vam po talni oblogi kaj polije le to preprosto obrišete.
 • Vinil je mehkejši ter s tem bolj prijeten za hojo kot recimo ploščice.
 • Kot smo že omenili je polaganje vinila na klik dokaj enostaven postopek.

Če bi si tudi vi želeli v vašem domu ali poslovnem prostoru položiti vinilno talno oblogo vam predlagamo, da nas pokličete. Naša ekipa vam bo lahko svetovala pri izbiri pravega vinila za vaš projekt.

Se zanimate za storitev ali imate vprašanje? Izpolnite obrazec ter nas kontaktirajte.

  Strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

  Nekaj slik naših projektov

  « 1 of 2 »

  Polaganje vinila

  Za polaganje vinila na klik je pomembno, da je podlaga čista in suha ter predvsem ravna. V kolikor podlaga ni ravna je potrebno izvesti izravnavo predno se lahko polaganje prične.  Vinil se lahko položi na obstoječo oblogo, če je le ta čista in na njej ni sledi vlage.

  V podjetju Kerastop vam nudimo dobavo vinila vrhunske kakovosti ter hitro in kakovostno polaganje. Vi si samo izberete vzorec željenega vinila, mi pa uredimo vse ostalo.

  Pošljite nam povpraševanje in v kratkem vam bomo odgovorili z brezplačno informativno ponudbo. Če potrebujete več informacij pa nas kar kontaktirajte.

  Naša prijazna ekipa vam bo predstavila nabor možnosti in vam svetovala izbiro pravega vinila za vaš prostor.

  Ko bodo vse podrobnosti dorečene se lahko polaganje vinila prične. Kot smo že omenili je potrebno prostor pripraviti in po potrebi izravnati. Samo polaganje vinila pa je lahko zaključeno v nekaj dneh. Vse je odvisno od velikosti prostorov kjer bi želeli vinil položiti ter od tega ali so tla že pravilno izravnana za polaganje.

  polaganje vinila

  Pogosta vprašanja

  Zakaj izbrati vinil kot talno oblogo?

  Ker je vinil eden od najodpornejših materialov na trgu ter je njegovo vzdrževanje zelo enostavno, hkrati pa ga je mogoče enostavno očistiti. Polaganje vinila je hitro in enostavno. Je priljubljena izbira za tiste prostore katere je potrebno večkrat čistiti.

  Lahko vinil položimo kar na staro talno oblogo?

  Kratek odgovor je da, vendar ne vedno. Zadeva je odvisna od tega katero oblogo trenutno uporabljate ter v kakšnem stanju je. Primer vinila ni mogoče polagati na laminat saj se zaradi nihanja zračne vlage kaj hitro pojavijo napake na površini. Predlagamo, da nas pokličete in na podlagi podatkov, ki jih boste podali vam bomo svetovali ali je vinil prava izbira za vas.

  V kakšnih barvah je na voljo vinil?

  Pri izbiri vinilne talne obloge imate nešteto možnosti. Vinil je namreč na voljo v različnih barvah in imitacijah ter številnih vzorcih. Največ ponudbe vinila je v imitaciji lesa in dejansko na videz deluje kot, da se sprehajate po lesu.

  Kako trajen in udoben material je vinil?

  Vinilna talna obloga je bolj mehka kot če bi hodili po keramičnih ploščicah, zato je primerna za kuhinje, sobe, predsobe in prostore kjer se več sprehajate. Večina proizvajalcev zaradi trpežnosti in prepričanosti o kakovosti svojega izdelka ponujajo tudi garancijo do 15 let ali celo več. Ob pravilnem vzdrževanju pa lahko vinilna talna obloga zagotovi udobje tudi preko 20 let.

  Pa je tovrstna talna obloga vodoodporna?

  Vinil je odlična vodoodporna talna obloga. Vse tekočine ostanejo na površini in jih je preprosto pobrisati. Edino kar je pomembno, da je polaganje vinila opravljeno strokovno, da ne bi slučajno prišlo do tega, da bi kakšna tekočina zašla med spoje in tako pod vinil. V tem primeru lahko pride do plesni in neprijetnega vonja. Predlagamo, da za polaganje vinila kontaktirate našo ekipo, ki ima za seboj vrsto let izkušenj ter ogromno zadovoljnih strank.

  Bi želeli izvedeti še več informacij glede vinilnih talnih oblog?

  Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ter pridobite brezplačno in neobvezujočo ponudbo za polaganje vinila v vašem domu ali poslovnem prostoru.