Poleg polaganja lahko bi rekli običajne keramike, ki je načeloma manjših dimenzij je ekipa Kerastop specializirana tudi za polaganje keramičnih ploščic večjih formatov oz. tako imenovane xxl keramike. Položitev take keramike je zelo zahtevna saj so v primerjavi z keramiko manjših dimenzij plošče večje in bistveno težje ter kaj hitro se lahko zgodi, da plošča zaradi nepravilnega ravnanja poči ali še huje, se zlomi.

Ker keramika večjih formatov ni ravno poceni je izjemno pomembno, da je oseba, ki bo rokovala s tako keramiko pravilno usposobljena. Ekipa Kerastop vam zagotovi kvalitetno in še posebej pravilno položitev tovrstne keramike v vašem domu, garaži, poslovnem prostoru …

Oglejte si nekaj slik projektov, ki smo jih izpeljali s keramiko velikega formata: (klikni na sliko za povečavo)

« 1 of 2 »

Se tudi sami odločate za položitev tovrstne keramike in iščete keramičarstvo, ki vam bo ponudilo vrhunsko storitev za vaš denar? S klikom na spodnji gumb boste preusmerjeni na našo kontaktno podstran, kjer nam lahko z nekaj kliki sporočite kakšen je vaš projekt in v kratkem vam bomo odgovorili z našo ponudbo oz. vas kontaktirali za ogled.