Kerastop, Mitja Stopar s.p. (v nadaljevanju: Upravljalec) spoštuje zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani (v nadaljevanju: Uporabnik). Pridobivanje, obdelava in uporaba podatkov se izvajajo v skladu z zakonskimi določili o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke za namen obdelave in uporabe zbiramo samo v primeru, če se kot uporabnik naših spletnih strani prostovoljno odločite, da nam boste posredovali takšne podatke preko spletnega obrazca, ali nam zato dajete izrecno soglasje. V takšnih primerih se strinjate s predmetnimi pogoji uporabe.

Spletna stran uporablja osebne podatke: Ime in priimek, E-mail naslov in telefonsko številko, ki jih uporabnik strani vnese v spletni obrazec zgolj za povratno kontaktiranje uporabnika. Teh podatkov nikakor drugače ne obdelujemo.

Čas hrambe osebnih podatkov

Upravljalec hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja povratnega odgovora na oddano povpraševanje.

Upravljalec zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke prejete preko obrazcev na tej spletni strani, skrbno hranil in uporabil samo z namenom odgovora na poslano povpraševanje.

 

Varovanje osebnih podatkov

Osebne podatke vnešene v spletni obrazec varujemo in hranimo v skladu z GDPR.

Namen zbiranja in obdelava osebnih podatkov

Obrazec za povpraševanje:
Osebne podatke uporabimo za obdelavo vašega povpraševanja. Brez vaše izrecne privolitve vpisanih podatkov v prihodnje ne uporabljamo.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Če imamo vašo izrecno privolitev za določen namen obdelave, je obdobje hrambe: do preklica.

 

Uporaba piškotkov na strani

Spletna stran uporablja določene piškotke. Za več informacij obiščite stran Piškotki.